Een avond met Tommy Wierenga

Gepubliceerd op: 5 september 2024 16:24

Samen een goed boek lezen – dat brengt gesprekken op gang en verbindt mensen. En als iederéén hetzelfde boek leest, wil je dat niet missen! Joe Speedboot van Tommy Wieringa is in november 2024 het boek van Heel Nederland Leest. De Bibliotheek geeft dan het boek gratis aan haar leden cadeau (ook in grote letter-uitvoering).

Op donderdag 21 november om 20.00 uur komt Tommy Wieringa naar de Klaampe in Westerhaar. In gesprek met een interviewer vertelt hij over Joe Speedboot, zijn andere boeken en leven. Uiteraard beantwoord hij deze avond vragen van het publiek en signeert hij boeken. Er is ook een boekverkoop.

“Joe Speedboot is een roman over liefde en rivaliteit. Het toont het lot van nieuwkomers in een Nederlands dorp. De tragikomische maalstroom van
gebeurtenissen geeft het ingeslapen dorp een dynamiek waar het niet meer van zal herstellen."

Tommy Wieringa (1967) is columnist en auteur van romans, essays en reisverhalen. Zijn werk wordt wereldwijd vertaald en ontving verschillende prijzen, waaronder de Libris Literatuurprijs en de F. Bordewijkprijs. Hij is ook de schrijver van het boek De Heilige Rita, dat zich afspeelt in deze streek.

Kaarten voor deze avond zijn hier te bestellen.
Kosten € 10,00 en € 5,00 voor leerlingen/studenten.

Copyright foto: Keke Keukelaar